top of page

TARINA ISKUN TALOSTA

Tapahtumatalon

Tarina

Jo vuosikymmeniä unohduksissa ollut Iskun talo sai uuden elämän vuonna 2017, kun talo peruskorjattiin ja myös piha-alue siistittiin. Tavoitteena oli saada kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus sille soveltuvaan käyttöön, jotta se pystyy palvelemaan jatkossakin erilaisissa tilaisuuksissa, tapahtumissa ja harrastustoiminnassa.

Iskun talo on tätä nykyään keskeinen paikka Paimiossa, jossa kaikki kaupunkilaiset voivat vaihtaa kuulumisia, nähdä toisiaan ja innostua erilaisista tapahtumista!

Vuodesta

1907 / 2017

Iskun talon historia ulottuu vuosisadan alkuun vuodelle 1907-1909, jolloin talo rakennettiin ja se palveli työväenyhdistyksen toimitilana. Vuodesta 2017 eteenpäin Iskun talo on toiminut tapahtumatalona ja toimintaa kehitetään edelleen, jotta saamme yhdessä nauttia ainutlaatuisen rakennuksen historiasta ja luoda edelleen uutta tarinaa kerrottavaksi.

Jos sinulta löytyy kuvia tai muistuu mieleen tarinoita Iskun talosta, niin otamme niitä mielellämme vastaan. Ajatuksenamme on julkaista nämä tarinat tapahtumataloisku.com sivullamme.

Voit käyttää alla olevaa lomaketta kuvien ja muistojen / tarinan lähettämiseen. Keräämme aineiston kasaan ja julkaisemme ne mahdollisimman pian. Jos haluat, että nimesi julkaistaan viestisi yhteydessä, niin kirjoita tiedot viestikenttään. Halutessasi voit lähettää viestin myös nimettömänä.

Julkaistut muistot ja tarinat näet alempana.

Alta löydät myös vanhoja lehtileikkeitä taloon liittyen.

Kuva: Työväen arkisto

iskuntalo.jpg
logo etusivu.JPG

Muistot ja tarinat

Vanhat lehtileikkeet

Anchor 1
bottom of page